in

De start van Grand Prix Monaco zat vol actie

Tijdens de Grand Prix van Monaco wordt er nauwelijks ingehaald, alleen Charles Leclerc liet twee mooie inhaalacties zien. Afgezien van deze succesvolle pogingen was de race een redelijke optocht en zo verloopt het eigenlijk ieder jaar op het krappe stratencircuit.

Dat wil overigens niet zeggen dat de Grand Prix saai was. Het duel tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen was echt wel spannend en tactisch gezien gebeurde er een hoop, met een deel van het veld dat naar binnen dook tijdens de Safety Car en deel dat lang bleef doorrijden. Hierdoor behaalde Carlos Sainz een knappe zesde plaats en wisten ook de beide Toro Rosso’s cruciale posities te winnen.

De meeste actie vond echter plaats tijdens de start van de Grand Prix van Monaco. Iemand heeft even wat beelden op een rij gezet en daardoor zien we dat er in de eerste ronde wél veel ingehaald werd. En wat te denken van Antonio Giovinazzi’s ‘code brown’ in bocht 1!

Video: Start van Grand Prix Monaco

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video