in

De Tomaso Pantera GTS vs Pantera SEMA Build

Nog niet zo lang geleden schreven we een artikel over De Tomaso, waarin we noteerden dat de Italiaanse autofabrikant meerdere keren failliet is verklaard en dat diverse doorstarts niets hebben opgeleverd. Toch is de De Tomaso Pantera niet geheel dood, met dank aan Ringbrothers.

Deze custom car builders gingen aan de slag met een Pantera uit 1971 die te ver vergaan was om nog te restaureren. De Ringbrothers besloten daarom de auto geheel te verbouwen tot een moderne variant van de Pantera. Hoewel er bijna niets meer origineel aan de auto is kun je de contouren van een De Tomaso Pantera gemakkelijk herkennen.

Matt Farah van The Smoking Tire besloot deze voor SEMA gebouwde Pantera naast een originele De Tomaso Pantera GTS uit 1973 te zetten. Benieuwd naar welke variant zijn voorkeur uit gaat, check dan de video hier beneden!

Video: De Tomaso Pantera GTS vs Pantera SEMA Build

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

1969 Fiat Abarth 2000 Scorpione Concept bij Villa d'Este

1969 Fiat Abarth 2000 Scorpione Concept bij Villa d’Este

Ferrari 458 Speciale met Capristo Uitlaat

Ferrari 458 Speciale met Capristo Uitlaat