in

Denny Hamlin wint de Daytona 500 met het kleinste verschil ooit

Met een onvoorspelbare inhaalmanoeuvre en een gevecht tot letterlijk aan de finish won Denny Hamlin dit jaar de Daytona 500. Hamlin won de race met het kleinste verschil ooit, 0,01 seconden voorsprong op de nummer 78 van Martin Truex Jr.

De nummer 20 van Matt Kenseth ging aan de leiding toen de witte vlag werd gezwaaid, ten teken van de laatste ronde. Maar toen Kenseth de rest van het veld probeerde te blokken maakte hij contact met Hamlin en verloor hij momentum. Kenseth zou uiteindelijk als 14e over de streep komen.

Enkele highlights en de ontknoping van de Daytona 500 2016 zie je hieronder.