in

Deze Brabus Suzuki Jimny is een mini G-Klasse!

Een Brabus G-Klasse is normaliter een Mercedes-AMG G63 die door tuningsbedrijf Brabus verbouwd wordt tot een nog dikkere offroader. Echter is de auto in deze video geen Mercedes G-Klasse, maar een Suzuki Jimny! 

De Suzuki Jimny is vanbuiten volledig omgetoverd tot een G-Klasse, met de daarbij horende details. De motor is een 1.5-liter viercilinder, deze zorgt voor een vermogen van 101 pk. Met een viertrap-versnellingsbak en 4×4 aandrijving wordt het vermogen over alle vier de wielen verdeeld!  

Ook het interieur van de Jimny is volledig onder handen genomen om op een echte Brabus te laten lijken, en het mooiste komt nog. Deze Mini G-Klasse staat te koop, het hoogste bod staat momenteel op 32.000 pond (€38.367 op het moment van publicatie). Voor een normale Suzuki Jimny betaal je in Nederland €34.581, de mini G-Klasse is prijstechnisch dus ook nog eens interessant! 

Interesse gekregen in deze mini Jeep? Via deze link kom je bij de veiling terecht! En als je wint,  wees dan niet bang om ons een berichtje te sturen!

Video: Brabus Suzuki Jimny, mini G-Klasse!

author avatar
Jur Redacteur
Student Fontys Hogeschool Journalistiek. Droomt van een Volkswagen T1 Busje

Reageer op deze video

Bugatti Chiron Super Sport 300+

Bugatti Chiron Super Sport 300+ gespot in Londen!

Klokje Rond - Volkswagen Passat met 1.001.292 km

Klokje Rond – Volkswagen Passat met 1.001.292 km