in

Deze Camper heeft een ingebouwde garage

De Concorde Centurion 1200 behoort tot de Rolls-Royces onder de campers en met een prijskaartje van tegen de 800.000 euro zit hij zelfs op het prijsniveau van een gepersonaliseerde Phantom. Het is een penthouse op wielen, met nota bene een geïntegreerde garagebox!

Op vakantie gaan met een camper is hét helemaal voor sommige mensen. Oké, ze zijn misschien niet altijd even veilig, maar met een camper heb je wel veel vrijheid op vakantie en een eigen plekje. Nadeel is echter dat als je ergens naartoe wilt rijden, je altijd met de camper moet gaan. Dat is niet echt handig en zeker niet leuk als je over de Stelviopas rijdt.

Een camper met een geïntegreerde garagebox is dan dé oplossing. Onderin deze Concorde Centurion 1200 kun je bijvoorbeeld een Donkervoort, Caterham of andere kleine sportauto parkeren. Is dit de meest ultieme camper ter wereld? Nee, maar hij behoort wel tot de meest imposante campers die worden vervaardigd.

Volgens Concorde-servicedealer Hans Deckers uit het Limburgse Spaubeek bestaan er slechts tien in deze vorm in Europa. Dit exemplaar is de enige in Nederland! Het is een unieke verschijning dus en Autovisie-presentator Sjoerd van Bilsen mocht een kijkje nemen in de camper.

Video: Deze Camper heeft een ingebouwde garage

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

lamborghini-scv12

Onboard bij de 830 pk Lamborghini SCV12

BMW E46 M3 Turbo met 980 pk

BMW E46 M3 Turbo met 980 pk