in

Deze Twin Turbo Lamborghini Huracán heeft rolkooi aan de buitenkant

Externe rolkooien zien we meestal op hardcore off-roaders, YouTuber Alex Choi(die ooit bijna een motorrijder omver maaide)  heeft deze stijl overgenomen en toegepast op zijn Lamborghini Huracán.

De rolkooi is een combinatie van chromoly en roestvrij staal. Aan de achterkant zijn veel van de carrosseriepanelen verwijderd, maar de rolkooi volgt de oorspronkelijke vorm van de Huracán. De achterlichten staan nu ondersteboven en er is een enorme APR achtervleugel en daaronder een op maat gemaakte diffuser.

Deze 5.2-liter V10-motor had ooit een supercharger maar heeft nu een twin turbo-setup gekregen. De luchtinlaten zitten boven de achterste wielkasten en de enorme K&N luchtfilters zijn afkomstig van een vrachtwagen. Helaas noemt Choi geen cijfers over deze setup, maar een beetje twin turbo Huracán heeft toch al snel 1.000 pk.

Choi’s sponsor Speedtech Lights heeft de Lambo voorzien van ongeveer 42 verschillende lampen, waaronder vier schijnwerpers op de motorkap en een lichtbalk op het dak. Ondanks alle krankzinnige aanpassingen is deze supercar nog steeds straatlegaal. Only in America!

Video: Twin Turbo Lamborghini Huracán

Deze Twin Turbo Lamborghini Huracán heeft rolkooi aan de buitenkant

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + elf =