in

Deze verzamelaar wil alle kleuren van de Porsche 964/993 hebben

Rudy Mancinas is een Texaanse die Porsche 964’s en 993’s verzamelt in iedere kleur die Stuttgart aanbood in de catalogus. En kijkend naar deze video van eGarage, is hij een aardig eind op weg.

Wat begon met een 964 cabrio voor zijn vrouw is uitgegroeid tot een collectie van zesentwintig luchtgekoelde 911’s. Elke auto krijgt een speciale behandeling; “Rudyfied”. Een reeks wijzigingen bedoeld om zijn persoonlijke stempel op een tijdloze auto te zetten.

Zoals een echte liefhebber betaamt stapt Rudy regelmatig achter het stuur van zijn 911’s, want daar is het natuurlijk allemaal om te doen. Al zijn klassieke 911’s ook geen slechte investering!

Meer bijzondere verzamelingen zien, bekijk dan eens deze verzameling van 45 BMW’s, deze verzameling van 40 Ferrari’s of deze garage vol klassieke muscle cars.

Video: Alle kleuren van de Porsche 964/993

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lamborghini Gallardo niet bang voor water

Lamborghini Gallardo-bestuurder is niet bang voor beetje water

Ferrari 308 GTB Rally Group 4

Ferrari 308 GTB Rally Group 4