in

Doug DeMuro neemt de Ferrari 250 GT Lusso onder de loep

De meeste reviews focussen zich op het rijgedrag van de auto, wat de specificaties zijn en als er tijd over is wordt nog even het interieur en de prijs besproken. De reviews van Doug DeMuro zijn daarentegen heel anders, Doug bespreekt alle bijzondere eigenaardigheden en gaat echt in op de details van een auto. Dat is misschien niet zo spectaculair, maar wel heel interessant!

Neem deze video van een Ferrari 250 GT Lusso, van de 20 minuten zien we Doug maar 5 minuten in de Ferrari rijden. De overige 15 minuten besteed hij aan het uitleggen van allerlei interessante weetjes. Zo verteld hij bijvoorbeeld dat alle schakelaars er hetzelfde uitzien en niet gelabeld zijn. Trek je aan de verkeerde en in plaats van de ruitenwissers aan te zetten kun je de brandstofpomp uitzetten.

Dit en nog veel meer bespreekt Doug in zijn review van de Ferrari 250 GT Lusso. Laat ons ook even weten wat jullie van dit soort video’s vinden, en of jullie meer of minder van Doug willen zien.

Video: Ferrari 250 GT Lusso Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

1.170 whp BMW E30

Is dit de krachtigste BMW E30 ooit?

Alle generaties Golf GTI

Carfection test alle generaties van de Golf GTI