in

DTM 1993 – In Slow Motion

Mattzel89 heeft een nieuw huzarenstukje, DTM 1993 – In Slow Motion. Volgens velen is het seizoen van 1993 het beste seizoen wat de Deutsche Tourenwagen Meisterschaft ooit heeft gezien. Alfa Romeo, BMW, Mercedes en Opel ontwikkelde schitterende raceauto’s volgens het FIA Class 1 Touring Cars reglement.

Onder de motorkap mocht maximaal een zescilinder motor liggen met een inhoud van 2.5-liter. De reglementen rondom aanpassingen aan het chassis en de aerodynamica waren redelijk vrij, desondanks bleven fabrikanten enigszins in lijn van het oorspronkelijk ontwerp. Italiaan Nicola Larini won het kampioenschap voor het team van Alfa Corse, voor Roland Asch en Bernd Schneider die beide uitkwamen voor het AMG-Mercedes team.

Zoals we van Mattzel89 gewend zijn heeft hij een aantal prachtige slow motion beelden van het DTM seizoen 1993 gemonteerd op muziek. Wat amateur video editors als Antti Kalhola, Mattzel89 en DTMEnthusiast op YouTube neerzetten verdient niets anders dan respect. Mocht deze video bevallen, check dan zeker hun andere video’s.

Video: DTM 1993 – In Slow Motion

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari 360 Challenge Stradale Review

Ferrari 360 Challenge Stradale Review

6 second Pro Mod Toyota Supra

6 second Pro Mod Toyota Supra