in

DTM 2015 – Oschersleben Highlights

BMW hield flink huis op Oschersleben, tijdens de eerste race kwam de beste niet-BMW-rijder pas op de vijfde plaats in naam van Pascal Wehrlein voor Mercedes-Benz. Timo Glock won voor Bruno Spengler, António Félix da Costa en Augusto Farfus. Maxime Martin was de enige BMW-coureur die geen punten scoorde want ook Wittmann, Blomqvist en Tomczyk eindigden in de punten.

De tweede race was het beeld vooraan niet veel anders, echter wist ditmaal Tom Blomqvist te winnen voor Augusto Farfus, Marco Wittmann en António Félix da Costa. Best of the rest was wederom Pascal Wehrlein voor Mercedes-Benz, de jonge Duister heeft na 14 van de 18 races nu veertien punten voor op Mattias Ekström. De race werd één ronde voor het einde gestaakt nadat Mercedes-Benz-coureur Lucas Auer van de baan raakte en hard in de bandenstapels crashte. De jonge Oostenrijker, neefje van Gerhard Berger, was gelukkig ongedeerd maar was zichtbaar geschrokken van de klap.

Video: DTM 2015 – Oschersleben Highlights

Race twee

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

WTCC Motegi Highlights

WTCC 2015 – Motegi Highlights

Porsche 911 GT3 RS

Porsche 911 GT3 RS bewijst zijn snelheid op het circuit