in

Eerste beelden van officiële BMW M3 Touring

BMW heeft een teaservideo uitgebracht met een prototype van de eerste officiële M3 Touring. Zoals jullie weten zijn er diverse M3 Touring’s gemaakt door liefhebbers omdat BMW zich afzijdig hield in de markt van snelle stationwagens. Nu gaat het merk uit München echter toch de strijd aan met Audi en Mercedes-AMG.

In de teaservideo zien we dat de nieuwe M3 Touring helaas dezelfde grote grill krijgt. Achter die lelijke voorbumper schuilt een ‘S58’ zescilinder met twee turbo’s. De M3 sedan en de M4 coupé zijn ieder verkrijgbaar met 480 pk of 510 pk in de Competition-uitvoering. Het is nog niet duidelijk of de M3 Touring dezelfde structuur volgt qua vermogensoutput, maar we gokken dat de stationwagen standaard vierwielaangedreven is.

Terwijl de M3 en de M4 volgende maand worden onthuld, zullen we de BMW M3 Touring pas in 2021 zien. We hopen dat de stationwagen, ondanks die lelijke grill, het wachten waard is.

Video: Eerste beelden van officiële BMW M3 Touring

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De meest extreme off-road Mazda MX-5

De meest extreme off-road Mazda MX-5

Audi RS6

Deze RS6-video moet Audi’s commercial worden