in

ENDURANCE: Documentaire over Porsche op Le Mans en Nürburgring

In juni 2019 vond er iets unieks plaats in de autosport; de twee zwaarste endurance races ter wereld werden back-to-back verreden: de 24 uur van Le Mans en de 24 uur van de Nürburgring. Dit is het verhaal van het Porsche GT-team dat deze dubbele uitdaging aanging, verwerkt in een anderhalf uur durende documentaire genaamd ‘ENDURANCE’.

De Britse regisseur James Routh, geroemd om de Netflix-documentaire ‘Drive to Survive’, vergezelde het team, de technici en de coureurs 25 dagen lang om deze docu te maken. Van de voorbereidingen op Le Mans tot aan een testdag direct na de 24 uur van Nürburgring. Deze documentaire geeft ons een indrukwekkende blik achter de schermen van het Porsche GT-team.

Omgaan met spannende situaties en tegenslagen op het circuit worden ongefilterd en realistisch weergegeven. De prachtige beelden worden kracht bijgezet door openhartige interviews met Pascal Zurlinden, Director Factory Motorsport, en fabrieksrijders Kévin Estre, Michael Christensen, Laurens Vanthoor en Matt Campbell.

In deze autosportloze periode is ‘ENDURANCE’ exact wat je nodig hebt! Stream hem op je TV en we garanderen je dat je de komende anderhalf uur niet zult vervelen.

Video: ENDURANCE

ENDURANCE: Documentaire over Porsche op Le Mans en Nürburgring

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *