in

ENDURANCE: Documentaire over Porsche op Le Mans en Nürburgring

In juni 2019 vond er iets unieks plaats in de autosport; de twee zwaarste endurance races ter wereld werden back-to-back verreden: de 24 uur van Le Mans en de 24 uur van de Nürburgring. Dit is het verhaal van het Porsche GT-team dat deze dubbele uitdaging aanging, verwerkt in een anderhalf uur durende documentaire genaamd ‘ENDURANCE’.

De Britse regisseur James Routh, geroemd om de Netflix-documentaire ‘Drive to Survive’, vergezelde het team, de technici en de coureurs 25 dagen lang om deze docu te maken. Van de voorbereidingen op Le Mans tot aan een testdag direct na de 24 uur van Nürburgring. Deze documentaire geeft ons een indrukwekkende blik achter de schermen van het Porsche GT-team.

Omgaan met spannende situaties en tegenslagen op het circuit worden ongefilterd en realistisch weergegeven. De prachtige beelden worden kracht bijgezet door openhartige interviews met Pascal Zurlinden, Director Factory Motorsport, en fabrieksrijders Kévin Estre, Michael Christensen, Laurens Vanthoor en Matt Campbell.

In deze autosportloze periode is ‘ENDURANCE’ exact wat je nodig hebt! Stream hem op je TV en we garanderen je dat je de komende anderhalf uur niet zult vervelen.

Video: ENDURANCE

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lang, langer, langst

Behoorlijk lange combinatie op de E17 in Gent

Ford F-350 Super Duty gevuld met 6500 kg aan beton

Ford F-350 Super Duty gevuld met 6000 kg aan beton