in

ETS Nissan GT-R heeft record terug op de 1/4 mijl

Als jullie Autostrada.TV een beetje volgen dan weten jullie vast wel dat er een felle strijd aan de gang is tussen AMS Performance en ETS voor de snelste Nissan GT-R ter wereld op de kwart mijl. Door de onderlinge concurrentie gaan de GT-R’s steeds sneller en het is het stuivertje wisselen tussen beide tuners.

Vorig jaar werd het record diverse malen verbroken, van 8,2 seconden naar 7,82 seconden naar 7,70 seconden eind 2014 door AMS Perfomances Alpha Omega GT-R. Nu, een krap half jaar later, heeft Extreme Turbo Systems het record weer in handen dankzij een tijd van 7,49 seconden bij een snelheid van 302 km/h.

De achterwielaangedreven GT-R heeft nieuwe turbo’s gekregen die zorgen voor een geschat vermogen van 2100 pk, de rollenbank gaat echter niet verder dan 2000 pk dus of dit geheel juist is weet men niet. Feit is dat dit de snelste, straatlegale, Nissan GT-R ter wereld is.

Video: ETS Nissan GT-R heeft record terug op de 1/4 mijl

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Waar moet je op letten als je een klassieke Porsche 911 koopt

Waar moet je op letten als je een klassieke Porsche 911 koopt

Project CARS vs Real Life - Nordschleife

Project CARS vs Real Life – Nordschleife