in

F1-coureurs dollen met elkaar voor de drivers parade

Als je 21 weekenden per jaar dezelfde mensen tegenkomt, dan moet je onderling ook wel een beetje kunnen dollen met elkaar.

Voorafgaande aan de drivers parade spraken Perez, Gasly en Leclerc over de reparatie aan de achtervleugel van de Ferrari-coureur. Vervolgens kwam Hülkenberg erbij staan, gevolgd door Verstappen. Nico begroette Max met een “Hey lieverd, jij kleine pannenkoek”, waarop de Nederlander reageerde: “Ja, jij bent een iets grotere pannenkoek”.

Hierna gaat het gesprek verder over de Porsche 911 GT2 RS. Nico Hülkenberg vraagt naar de kleur van de GT2 RS van Jos, en zegt vervolgens dat hij er één zag in België met 13k op de teller maar dat te veel kilometers vond. Die van Max heeft 800 km.

Niet veel later sluiten ook McLaren-coureurs Lando Norris en Carlos Sainz bij het groepje aan. We horen de Spanjaard aan Verstappen vragen wat ze de laatste 3 a 4 races aan de auto hebben veranderd, maar Max laat zich niet uit de tent lokken en zegt slim: “Nothing”.

Mooi groepje coureurs dit!

Video: F1-coureurs dollen met elkaar

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Formule Renault over de kop in het Scheivlak

Formule Renault over de kop in het Scheivlak

Interview met Christian Horner na de Grand Prix van Hongarije

Interview met Christian Horner na de Grand Prix van Hongarije