in

F1 Onboards Becketts van 1991 tot 2014

RferrerF1 is een specialist in het maken van onboardvideo’s van beroemde bochten, dankzij zijn video’s kunnen we zien hoe Formule 1 auto’s in de loop der jaren steeds sneller door de bocht gaan en hoe het circuit daarop aangepast wordt.

Eerder verwekte hij onboardvideo’s van Eau Rouge, 130R en de Parabolica. De volgende video bevat beelden van het Becketts complex op Silverstone. De bochten Maggotts, Becketts en Chapel volgen elkaar in hoog tempo op, een links-rechts-links-rechts-links combinatie waar coureurs gigantisch hard doorheen gaan. Men duikt met ruim 300 kilometer per uur door de eerste twee bochten, vervolgens twee keer terugschakelen om met 250 km/h de tweede links-rechts combinatie in te gaan waarna de snelheid zakt naar 200 km/h voordat men Hangar Straight opgaat.

Sinds 2010 is het complex iets veranderd, met bredere curbstones en grotere uitloopstroken maar het is nog steeds een van de mooiste bochten op de Formule 1 kalender.

Video: F1 Onboards Becketts van 1991 tot 2014

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Best Motoring International - Tuned Inline 6 Shootout

Best Motoring International – Tuned Inline 6 Shootout

Formule E -  Long Beach ePrix highlights

Formule E 2015 – Long Beach ePrix highlights