in

F2-coureur Vesti verliest beide achterwielen op Zandvoort

De hoofdrace van het Formule 2-kampioenschap op Zandvoort was bijzonder spectaculair. De Safety Car moest maar liefst drie keer in actie komen en de drie belangrijkste titelkandidaten crashten uit de race. Waaronder Frederik Vesti met een zeer opvallende gebeurtenis.

De PREMA Racing-coureur verloor na zijn pitstop beide achterwielen op weg naar het Scheivlak! Waarom de achterwielen tegelijkertijd loskwamen is niet duidelijk en ook de monteurs snapten er niks van. Hun verbaasde blik verraad dat ze er zeker van waren dat de wielmoeren goed bevestigd zaten.

Het doet een beetje denken aan de crash van Buemi, die beide voorwielen verloor in de Grand Prix van China in 2010. Toen brak echter de voorwielophanging, waardoor de wielen los schoten. Bij Frederik Vesti lijkt het een probleem met de wielmoeren. Bekijk de bizarre beelden hieronder!

Video: F2-coureur Vesti verliest beide achterwielen op Zandvoort

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Rolls-Royce Phantom dief GTA

Rolls-Royce Phantom schudt politie af met klassieke GTA-truc

Verstappen neemt McLaren TV camera over voor Drivers Parade

Verstappen neemt McLaren TV camera over voor Drivers Parade