in

Fernando Alonso en Mark Webber interviewen elkaar

Ferrari coureur Fernando Alonso en Red Bull coureur Mark Webber interviewden elkaar in een exclusief interview voor de BBC, concurrenten op het circuit maar vrienden naast de baan. Echte vriendschappen tussen Formule 1 coureurs zijn zeldzaam, de concurrentie is te intens, de druk te hoog en hun vrije tijd te drukbezet om vriendschappen te ontwikkelen. En hoe succesvoller ze worden, hoe meer dit van toepassing is.

Ze zijn niet elkaars beste vrienden, maar het is een oprechte vriendschap met wederzijds respect voor elkaar en ze brengen soms tijd met elkaar door tussen de races. Mark Webber en Fernando Alonso staan ​​bekend om hun harde maar eerlijke veldslagen op het circuit, ze vertrouwen elkaar als concurrenten. Beide coureurs vierden hun 200e race in Bahrein en samen delen ze hun favoriete herinneringen van de afgelopen tien jaar. Het interview kun je hieronder bekijken.

Video: Alonso en Webber interviewen elkaar

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Racing Legends - Jackie Stewart

Racing Legends – Jackie Stewart

WTCC 2013 - Salzburgring Highlights

WTCC 2013 – Salzburgring Highlights