in

Ferrari 488 Spider gespot in Maranello

De Ferrari 488 GTB werd twee maanden geleden gepresenteerd en toen wisten we eigenlijk al dat er ook een open variant van zou komen. In deze spottersvideo zien we Ferrari 488 GTS testen in Maranello waarbij we kunnen zien dat hij een kleine verticale achterruit heeft en een nieuwe motorkap. Het lijkt erop dat de motorkap ook een glazen ‘engine cover’ heeft waardoor je het hart van de Ferrari ziet liggen.

Over het hart van de Ferrari gesproken, dit is tevens de eerste keer dat we de 3.9-liter twin-turbo V8-motor horen. Mocht je bang zijn dat de 660 pk sterke turbomotor wat saai klinkt, het lijkt dat Ferrari hier iets op heeft gevonden. Net als de California T klinken de 488 GTB coupé en 488 GTS spider in deze video zo slecht nog niet. Ondanks de lage toeren klinkt de V8 grom best goed zelfs, vinden jullie niet?

Video: Ferrari 488 GTS gespot in Maranello

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ontmoet de testrijder van deze Ferrari Hypercars

Ontmoet de testrijder van deze Ferrari Hypercars

Jaguar XE: Een alternatief voor de 3-serie?

Jaguar XE: Een alternatief voor de 3-serie?