in

Ferrari F40 Donuts

Gewoon omdat het kan, donuts draaien in je Ferrari F40. De V8 twin turbo die achterin de F40 ligt wordt even flink aan het werk gezet en aan de strepen op het wegdek te zien zijn dit niet de eerste Ferrari F40 donuts.

Het komt niet vaak voor dat je een klassieke, misschien wel de meest iconische Ferrari ooit, zo in actie ziet. De meningen op YouTube zijn dan ook nogal uiteenlopend. Van “This is not a toy! Its a piece of ART! So it should be treated as one, driven on the racetrack or the road with RESPECT!” tot aan “It’s a vehicle. Therefor it should be driven however the fuck the driver wants it to be driven.”

Wat vinden jullie van deze Ferrari F40 donuts, moet kunnen toch? Het is bij lange na niet zo erg als de Enzo en F50 video’s van Tax The Rich, wellicht komen zij volgende keer met een F40 video om te laten zien hoe het echt moet.

Video: Ferrari F40 Donuts

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule 1 2013 - Spanje Grand Prix Highlights

Formule 1 2013 – Spanish Grand Prix Highlights

IndyCar 2013 - Texas Firestone 550 Highlights

IndyCar 2013 – Texas Firestone 550 Highlights