in

Ferrari F50 Showdown

Onze helden zijn terug, ditmaal met een gele en een rode Ferrari F50. We hebben het natuurlijk over de mannen achter het YouTube-kanaal taxtherich100, verantwoordelijk voor deze Rolls Royce Phantom video en deze Ferrari Enzo video.

Het is nog steeds een mysterie wie er achter het YouTube-kanaal zit, maar duidelijk is dat de heren connecties hebben en geen moeite hebben om tegen heilige huisjes aan te schoppen. In onderstaande video zien we twee zeldzame Ferrari F50’s rondrijden over de plattelandswegen die we ook in de vorige video’s zagen, tot dusver weinig schokkends en gewoon mooie beelden.

Dat beeld veranderd vanaf 3.24 minuten, er wordt een heuse Tug of War georganiseerd! Omdat het sleepoog van de Ferrari F50 aan de voorkant zit wordt er een touw gespannen tussen de twee neuzen en selecteren beide Ferrari’s de achteruitversnelling. Het resultaat zie je hieronder.

Video: Ferrari F50 Showdown

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Jay Leno's Garage - Ford Focus RS 420

Jay Leno’s Garage – Ford Focus RS 420

Petrolicious - Jaguar E-type

Petrolicious – Jaguar E-type