in

Ferrari GTC4 Lusso Review

De Ferrari FF is vernieuwd, verbeterd, opnieuw gestyled en heeft een nieuwe naam gekregen. Dit is de Ferrari GTC4Lusso.

De atmosferische 6,3-liter V12 levert nu 690 pk en 697 Nm koppel en Ferrari beweert dat 80 procent van het koppel verkrijgbaar is bij 1750 tpm. Het 4WD-systeem is ook vernieuwd en bevat nu vierwielsturing, dat nauw samenwerkt met het elektronisch differentieel en de elektronisch instelbare dempers. De vierwielaangedreven Ferrari GTC4Lusso sprint in 3.4 seconden naar 100 km/h en heeft een topsnelheid van 335 km/h.

Binnenin vinden we de zogenaamde Dual-cabine architectuur waarbij zowel de bestuurder als de voorste passagier een eigen dashboard hebben met informatie over snelheid, toerental van de motor en nog veel meer. De vierzits Ferrari zal niet bij iedereen in de smaak vallen qua uiterlijk, maar voordat je een definitief oordeel velt moet je misschien eerst even de review van AutoCar bekijken.

Video: Ferrari GTC4 Lusso Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW 2-serie Active Tourer

Zie hoe deze bestuurder een BMW 2-serie Gran Tourer uit de vangrail houdt

Analyse van last lap incident tussen Rosberg & Hamilton

Analyse van last lap incident tussen Rosberg & Hamilton