in

Formula Drift kampioen Chris Forsberg drift zijn 900 pk 370Z een berg op

Chris Forsberg drift een van de meest bochtige wegen in Californië, de prachtige Onion Valley Road. Forsberg, drievoudig Formula Drift kampioen, nam zijn 900 pk sterke, V8-aangedreven Nissan 370Z mee naar de bochtige bergweg en kreeg als opdracht het in één take af te ronden. Zonder te oefenen.

Forsberg doet zijn titel eer aan en drift zonder problemen naar het eindpunt van deze bergweg. Gelukkig waren er een heleboel camera’s aanwezig om dit perfect vast te leggen en deze video mag je dan ook niet missen. De speakers mogen ook best iets harder want die brullende V8-motor is een genot om naar te luisteren.

Forsberg is uiteraard niet de eerste drifter die zoiets doet, Ryan TuerckFredric Aasbø, Mad Mike en Rhys Millen gingen hem al voor. Dat waren stuk voor stuk bijzonder gave video’s dus kijk die ook!

Video: Chris Forsberg drift zijn 370Z een berg op

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Skoda Octavia RS Rollenbank

Op de Rollenbank – Skoda Octavia RS

subaru-wrx-sti-bobsleebaan

Subaru WRX STI dendert over een bobsleebaan