in

Formula Drift Succes in 5 stappen

Morgen gaat het Formula Drift kampioenschap van start met de eerste ronde op Long Beach. Deze Amerikaanse driftcompetitie wordt steeds populairder en wordt gezien als de beste en meeste professionele driftcompetitie ter wereld. Net als bij iedere andere vorm van autosport draait het ook in Formula Drift om geld en sponsoren, maar mocht je dat geregeld hebben hoe zorg je er dan voor dat je succesvol wordt?

In deze video van Drift Idiot presenteren Chris Forsberg en Corey Hosford het vijf stappenplan voor Formula Drift succes. Chris Forsberg werd in 2009 Formule Drift kampioen en Corey Hosford wordt dit jaar zijn veelbelovende teamgenoot, twee mannen waarvan je dus wel wat advies van kunt gebruiken. Of je daadwerkelijk iets aan het vijf stappenplan hebt is te betwijfelen, maar het is wel een leuke video! Zet hem snel op 1080 HD en kijken maar.

Video: Formula Drift Succes in 5 stappen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Petrolicious - Jaguar E-type

Petrolicious – Jaguar E-type

DRIVE - Mercedes SLS Electric Drive

DRIVE – Mercedes SLS Electric Drive