in

Formula One – My Passion, My Love, My Life

Dankzij YouTube hebben amateurvideomakers als Antti Kalhola en Mattzel89 een platform om hun creaties aan het publiek te tonen. Het gebruik van officieel beeldmateriaal is eigenlijk verboden en de FIA doet er dan ook alles aan om dit soort video’s te verwijderen, maar zelfs de FIA moet toch inzien dat dit soort video’s de sport alleen maar goed doet?

Dit soort short movies wakkert het enthousiasme aan bij fans, meer dan het traditionele jaaroverzicht van de FIA. Het laat de emotie van Formula One zien, de drama, de rivaliteit, de snelheid en al het andere wat deze sport zo mooi maakt.

Aan deze video werkte F1Prezes ruim drie maanden en het resultaat is Formula One – My Passion, My Love, My Life. De dertig minuten durende video lijkt misschien wat lang maar geloof ons, je geniet van iedere minuut!

Video – Formula One – My Passion, My Love, My Life

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Volvo's V8 Supercar motor

Volvo’s V8 Supercar motor

Lotus Esprit Addiction

Lotus Esprit Addiction