in

Formule 1 2016 – Season Review

Steve Jones, David Coulthard en Mark Webber bezoeken de Mercedes fabriek in Brackley om samen met Nico Rosberg, Lewis Hamilton en teambaas Toto Wolff terug te blikken op het afgelopen seizoen.

Tot vorig jaar verzorgde de BBC altijd de verslaggeving van Formule 1, maar vanwege bezuinigingen besloot de Britse publieke omroep de koningsklasse te laten vallen. De rechten werden overgenomen door Channel 4 en het gehele team van BBC F1 verhuisde mee, inclusief de wereldberoemde intro. Helaas is deze zender niet te ontvangen in Nederland en dus konden we niet genieten van het commentaar en de analyses van David Coulthard, Mark Webber, Lee McKenzie en Eddie Jordan. Al moet ik zeggen dat Ziggo Sport het dit jaar prima voor elkaar had.

De Season Review van C4F1 werd afgelopen zondag uitgezonden en heeft zijn weg inmiddels gevonden naar het openbare internet. In deze uitgebreide terugblik zien we alle hoogte- en dieptepunten van het gevecht tussen Lewis en Nico en bespreekt men alle opvallende momenten van 2016. De hoofdrolspelers zijn zelf ook aanwezig en natuurlijk praat men uitgebreid over de opmars van Max Verstappen en Red Bull Racing.

Ga er dus maar eens goed voor zitten en beleef het beste van Formule 1 2016!

Video: Formule 1 2016 – Season Review

  • John

    Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt F1 op de voet en stemt regelmatig af op IndyCar.

Reageer op deze video