in

Heb je ooit zo’n widebody Ferrari Testarossa gezien?

Tegenwoordig kun je bij allerlei bedrijven aankloppen om je Ferrari te voorzien van een nieuwe bodykit. Liberty Walk, Prior Design, Novitec, ze nemen allemaal graag een zak geld van je in ontvangst om jouw supercar te “verfraaien”.

De laatste jaren is dit echt een trend geworden en zien we steeds vaker gepersonaliseerde supercars. Logischerwijs richten de tuners zich op nieuwe modellen, een verbouwde supercar uit de jaren ’80 is dan ook een zeldzame verschijning.

Deze widebody Ferrari Testarossa is zo’n zeldzame verschijning. We kwamen de auto tegen op het Intsagram-account van Dr.Masaaki maar verder kunnen we geen enkele info vinden over deze verbouwde Testarossa. Zonde, we zouden graag meer willen weten over deze creatie. Mocht iemand info hebben, laat het ons weten.

Video: Ferrari Testarossa

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Aki.アキさん (@dr.masaaki) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Aki.アキさん (@dr.masaaki) op

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

3 Reacties

Laat een reactie achter
    • Dat dachten wij in eerste instantie ook, maar hij is op bepaalde punten toch echt anders dan de Koenig Testarossa. Zo heeft de Koenig een andere voorbumper dan dit exemplaar, geen klapkoplampen, luchtinlaten boven de wielen en een andere achterbumper.

      Het zou ook zomaar kunnen dat je gelijk hebt en dat dit een aangepaste Koenig Special is.

  1. Hoe is dit widebody? De karakteristieke ribben in de deuren zijn verwijderd zoals Koenig dat had gedaan, maar verder is de Testarossa geen centimeter ‘wider’ geworden.

Reageer op deze video

BMW E30 met MIG-23 straalmotor

BMW E30 met MIG-23 straalturbine is de beste Russische uitvinding ooit

Nissan S14 Silvia V12

Deze Nissan Silvia S14 maakt gebruik van een schreeuwende V12