in

Horner grapt dat Jos Verstappen eindelijk een race heeft gewonnen

Waar Max Verstappen de overwinningen aan elkaar rijgt in de Formule 1, de teller staat inmiddels op 30 stuks, wist vader Jos Verstappen nooit als eerste over de finish te komen in de koningsklasse. De beste klassering van Jos is twee maal een derde plek.

Afgelopen weekend reed Max met een speciale helm, gebaseerd op het originele design van zijn vader. “Met de Dutch Grand Prix in aantocht dacht ik dat dit jaar een mooi moment zou zijn om mijn waardering te laten zien voor alle inspanningen die mijn vader van kinds af aan voor mij heeft gedaan, om mij te brengen waar ik nu ben, als wereldkampioen”, zei Max tijdens de onthulling van de helm. De helm was uiteraard voorzien van het Red Bull-logo, maar het originele design van Jos was duidelijk herkenbaar, inclusief het originele logo van Jos op de achterkant.

Na de winst van Max in zijn thuisrace grapte teambaas Christian Horner dat het de eerste keer is dat hij die helm een race heeft zien winnen. Waarop Max antwoorde; “My dad finally won a race, hehe“.

Video: Horner grapt dat Jos Verstappen eindelijk een race heeft gewonnen

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video