in

IndyCar 2017 – Texas 600 Highlights

Van de 22 IndyCars die van start gingen voor de Texas 600, kwamen er slechts 9 aan de finish en maar 6 daarvan zaten in dezelfde ronde.

Nadat James Hinchcliffe in de sandwich zat bij Tony Kanaan en Mikhail Aleshin ontstond er een grote chaos waarbij negen auto’s betrokken waren. Naast Hinchcliffe, Kanaan en Aleshin werden Carlos Muñoz, Tristan Vautier, Ed Jones, Ed Carpenter, JR Hildebrand en Ryan Hunter-Reay uitgeschakeld.

Met nog vier ronden te gaan namen de coureurs steeds meer risico om de leiding over te namen. Sato kwam met een wiel op het gras waardoor zijn auto uit balans raakte, hij raakte Scott Dixon, Conor Daly spinde om de crash te vermijden en Max Chilton raakte de auto van Dixon. De resterende ronden werden verreden onder een gele vlag, waardoor Will Power de race wist te winnen.

Video: IndyCar 2017 – Texas 600 Highlights

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Richard Hammond crasht in een Rimac One

Richard Hammond crasht in een Rimac One

Max geeft zijn ongezouten mening

Max Verstappen geeft zijn ongezouten mening na uitvalbeurt