in

Interview Max Verstappen na GP Bahrein

Max Verstappen heeft de Grand Prix van Bahrein afgesloten met een tweede plaats, achter winnaar Lewis Hamilton. De Nederlander behaalde hiermee alweer zijn tiende podium van het seizoen en loopt flink in op Valtteri Bottas, die nog maar 12 punten voor staat in het klassement.

Met een iets andere strategie probeerde Max Verstappen de leidende positie van Hamilton nog wel onder druk te zetten, maar kwam snelheid tekort om de Mercedes-coureur echt aan te vallen. Na afloop verklaarde hij tegenover Ziggo Sport dat zijn team nog wel iets agressiever had mogen zijn met de strategie. Een opmerking die we dit seizoen al vaker hebben gehoord uit de mond van de Nederlander.

Het gehele interview met Ziggo Sport kun je hieronder bekijken, waarin uiteraard nog even wordt gesproken over de crash van Grosjean en de rol van de Halo. Max maakte ook nog een kleine sneer naar Alexander Albon, die weliswaar derde werd, maar voor de safety car op flinke achterstand reed. “Denk niet dat 30 à 40 seconden verliezen op je teamgenoot heel goed is.

Video: Interview Max Verstappen na GP Bahrein

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Daniel Ricciardo boos om de herhalingen van Grosjean's Crash

Daniel Ricciardo boos om de herhalingen van Grosjean’s Crash

Max en Lewis interview GP Bahrein

Max & Lewis over racen na een heftige crash