in

Interviews met Verstappen, Ricciardo en Horner na GP Azerbeidzjan

Na afloop van de voor Red Bull Racing desastreus verlopen Grand Prix van Azerbeidzjan verschenen Max Verstappen en Daniel Ricciardo voor de camera’s van de internationale pers. Maar niet voordat de coureurs strikte instructies hadden gekregen van de pr-afdeling van Red Bull.

Er werd door beide coureurs met geen woord gerept over wie er schuldig was en wat er precies gebeurde. Beide coureurs gingen door het stof, betuigden spijt en zeiden hoe erg ze het vonden voor het team. Heel anders dan toen Hamilton en Rosberg elkaar van de baan reden in 2016, die betuigden ook spijt maar gaven ook hun mening over wat er gebeurde en dat is natuurlijk veel interessanter dan dit perspraatje.

Tegenover Channel 4 en Sky Sports verklaarde teambaas Christian Horner dat Max en Daniel voor de volgende Grand Prix naar de fabriek gaan om excuses aan te bieden aan het team. De reacties van de hoofdpersonen zie je hieronder.

Video: Interviews met Verstappen, Ricciardo en Horner

Interview met Horner

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Sky Sports analyseert de Red Bull Crash in Bakoe

Sky Sports analyseert de Red Bull Crash in Bakoe

Ford-Mondeo-ST220-stationwagen

Op de Rollenbank – Ford Mondeo ST220