in

Jay Leno stuitert met Dakar winnaar Nani Roma door Death Valley

We kennen Jay Leno hier voornamelijk vanwege zijn passie voor mooie auto’s, in Jay Leno’s Garage. In deze video zien we Leno met tweevoudig Dakar-winnaar Nani Roma. Samen stuiteren ze met een Mini Countryman All4 door de zandduinen van Death Valley in Californië.

De Mini Countryman van X-Raid steekt met gemak boven de beide coureurs uit, kost ruim een miljoen dollar en weegt iets meer dan 1000 kg. Deze mini “truck” is stevig aangepakt voor de Dakar Rally, hij is voorzien van een BMW dieselmotor, een sequentiële zesversnellingsbak en vierwielaandrijving.

De glimlach is niet van Jay Leno’s gezicht te krijgen als Nani Roma hem mee neemt voor een rondje door de zandduinen. Als Jay uiteindelijk zelf achter het stuur mag kruipen blijft hij maar lachen, het gezicht van de 2014 Dakar kampioen is daarentegen niet altijd even ontspannen. Benieuwd hoe Jay Leno het er vanaf brengt, bekijk dan deze video.

Vide0: Jay Leno test Mini Countryman All4

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Officiële Ferrari California T Promo

Officiële Ferrari California T Promo

Lamborghini Huracan LP610-4 Official Promo

Lamborghini Huracan LP610-4 Official Promo