in

Jay Leno’s Garage – Speedhunters Scion FR-S

Hij is niet zo extreem als de Scion FR-S van Ryan Tuerck, maar de creatie van Speedhunters mag er zeker zijn. Deze FR-S werd in 90 dagen tijd gebouwd voor de Scion Tuner Challenge en werd onthuld op SEMA 2014.

Jay Leno kruipt in zijn laatste aflevering achter het stuur van deze aangepaste Japanse sportwagen. De Speedhunters Scion FR-S bevat een aangepaste voorbumper met splitter, een widebody kit, ducktail kofferdeksel spoiler, getinte achterlichten en een nieuwe diffuser. Onder de kap is de 2.0-liter motor voorzien van een supercharger van Cosworth en een nieuw uitlaatsysteem. Dankzij deze aanpassingen levert de motor 300 pk op de achterwielen.

Het exterieur van de FR-S is in een strakke witte livery gespoten met drie racestrepen. Het interieur ziet eruit zoals je van de auto mag verwachten, spartaans met rolkooi, racestoelen en veiligheidsharnas.

Video: Speedhunters Scion FR-S

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jon Olsson's Audi RS6 DTM

Jon Olsson’s Audi RS6 DTM

Donuts met een M5 en schietend met AK-47's

Donuts met een M5 en schietend met AK-47’s