in

Jörg Weidinger op de limiet met Z4 GT3 op St. Agatha Hillclimb

Eerder dit jaar keerde BMW-testrijder Jörg Weidinger terug naar het FIA Hillclimb Kampioenschap met zijn BMW Z4 GT3. Hij wist klasse 2 te winnen in het Oostenrijkse Rechberg en genoot zichtbaar van zijn terugkeer in Hillclimb. Weidinger besloot toen om meer evenementen te rijden en hieronder zien we het duo in actie op de Hillclimb van Esthofen – St. Agatha.

Weidinger was in klasse 2 simpelweg niet te verslaan en won ook de St. Agatha Hillclimb met de 515 pk sterke BMW. De Beier leverde opnieuw een uitmuntende prestatie aan het stuur van de BMW Z4 GT3 en eindigde overall in de categorie toerwagens op een indrukwekkende tweede plaats, 1.16 seconden achter winnaar Karl Schagerl met de bekende VW Golf Rallye TFSI-R.

Zoals jullie aan de foto al kunnen zien reed Weidinger op de limiet, iets wat in de onboard beelden nog beter naar voren komt.

Video: Jörg Weidinger op de limiet met Z4 GT3 op St. Agatha Hillclimb

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Op bezoek bij de meest exclusieve autoclub ter wereld

Op bezoek bij de meest exclusieve autoclub ter wereld

Mazda MX-5 generatie dragrace

Alle generaties Mazda MX-5 in een dragrace