in

Kevin Magnussen, Lando Norris en Esteban Ocon bij Sky Sports

Een Safety Car, een Virtual Safety Car en een gevecht om de winst, de Grand Prix van Saoedi-Arabië had het allemaal. Bij Sky Sports worden Kevin Magnussen, Lando Norris en Esteban Ocon geïnterviewd.

Kevin Magnussen kwalificeerde zich op een tiende plaats, na 50 ronden finishte hij één plekje hoger. In het interview met Sky Sports gaf hij aan dat de Safety Car nadelig was voor hem en zijn team Haas. Lando Norris grapte nog over de pijnlijke nek van Magnussen. De Deen is na een jaar afwezigheid weer terug in de Formule 1 en moest in Saoedi-Arabië nog wennen aan de omstandigheden en de G-krachten van het nieuwe circuit.  

In tegenstelling tot Haas was de Safety Car voor het team van Lando Norris en McLaren juist wel voordelig. Door de Safety Car kon McLaren een paar posities winnen. Ook waren de laatste paar ronden goed, echter verloor Norris in een gevecht met Ocon in de voorlaatste ronde de zesde plaats. Tot aan de finish bleef het spannend, Ocon trok aan het langste eind en eindigde zesde.  

Esteban Ocon genoot in de GP van Saoedi-Arabië van zijn gevechten met teamgenoot Fernando Alonso en Lando Norris. “Door de nieuwe auto’s is het net Go-karting“, de DRS maakt het volgens de coureurs een moeilijk tactisch spel. Aan het einde van het interview wordt er al vooruit gekeken naar de GP van Australië, alle coureurs hopen hier wederom punten te scoren! Of dit gaat lukken zien we over iets minder dan twee weken tijdens de Grand Prix Australië!  

Video: Kevin Magnussen, Lando Norris en Esteban Ocon in gesprek met Sky Sports

author avatar
Jur Redacteur
Student Fontys Hogeschool Journalistiek. Droomt van een Volkswagen T1 Busje

Reageer op deze video

Charles Leclerc blikt terug op mooie race in Jeddah

Charles Leclerc blikt terug op mooie race in Jeddah

De 6-rotor BMW M6 duikt weer op

De unieke 6-rotor BMW M6 duikt weer eens op!