in

Koenigsegg Regera uitgevoerd in blauw carbon met gouden details

De Koenigsegg Regera dateert alweer van 2015 maar is nog altijd de snelste Koenigsegg in een rechte lijn. De Regera in deze video van Zach’s Garage is uitgerust met het ‘Ghost Package’ en heeft een fantastische kleurstelling naar onze mening, blauw carbon met gouden details!

Het blauwe koolstofvezel van de carrosserie is oogverblindend mooi, en duur waarschijnlijk, terwijl de onderdelen van het ‘Ghost Package’ zijn uitgevoerd in blank koolstofvezel. Dit pakket omvat een grotere splitter aan de voorkant, dive planes aan de voorbumper, grotere side skirts, unieke vinnen op de achterklep en aangepaste veren.

De Regera is verder voorzien van diverse gouden accenten, zoals gouden striping en Koenigsegg-badges en een gouden ‘Ghost Squadron’-badge net achter de achterruit. De gouden wielen met zwarte centerlocks zijn volgens Zach uniek voor een Koenigsegg.

Het hart van de Koenigsegg Regera is de 5,0-liter twin turbo V8-motor met drie elektromotoren. Alles bij elkaar levert de krachtbron 1.500 pk en 2000 Nm koppel, wat via de unieke ‘Koenigsegg Direct Drive System’ naar de achterwielen gaat. In deze video komt de Regera echter niet in actie, het draait allemaal om de looks.

Video: Koenigsegg Regera uitgevoerd in blauw carbon

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Project Chaos Hypercar

Project Chaos hypercar krijgt 3.000 pk uit een Twin Turbo V10

POG rolt MINI John Cooper Works GP in zijn achtertuin

YouTuber POG rolt MINI John Cooper Works GP in z’n achtertuin