in

LaFerrari & McLaren P1 knallen over bergwegen

Nog niet zo lang geleden wist EVO TV de McLaren P1 en de Porsche 918 Spyder bij elkaar te krijgen voor een track test op het Anglesey circuit. In die test kwam de McLaren P1 als snelste over de streep, niet zo vreemd want hij is krachtiger en lichter dan de 918 Spyder. Maar de LaFerrari was natuurlijk de grote afwezige op Anglesey.

Voor deze test heeft Car Magazine de McLaren P1 meegenomen naar Italië voor een vergelijking met de LaFerrari. In de heuvels rondom Maranello jagen de twee journalisten hun hypercars over de krappe en bochtige bergwegen, dat zorgt voor een vermakelijk video al is de inhoud van de test vrij summier.

De LaFerrari is het lichtste, krachtigste en snelste van de drie hypercars en na een dagje scheuren werd hij benoemd tot winnaar. Hoe ze tot die conclusie komen zie je in onderstaande video.

Video: LaFerrari & McLaren P1 knallen over bergwegen

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mercedes-Benz Stars and Cars 2014

Mercedes-Benz Stars and Cars 2014

De eerste werkdag van Vettel bij Ferrari

De eerste werkdag van Vettel bij Ferrari