in

Lando Norris dolblij voor McLaren met 1-2 in Monza

Lando Norris bewees tijdens de Grand Prix van Italië dat hij een echte teamspeler is. Rijdend op de tweede positie, achter teamgenoot Ricciardo, vroeg hij of het team wenste dat hij op de tweede plek bleef rijden. Oftewel, geen aanval plaatsen bij Ricciardo. Met een 1-2 finish in het vooruitzicht antwoorde engineer Will Joseph dat dit inderdaad de beste situatie was voor het team.

Norris bleef keurig op de tweede positie rijden en gunde zijn teamgenoot de overwinning. Tegenover Sky Sports verklaarde hij: “My priority is the team, I’m here for the long term and for our future this was the best result we could have“.

Natuurlijk wilde de 21-jarige coureur graag zelf winnen, het zou tenslotte zijn eerste overwinning zijn in de Formule 1, maar Norris stelde het teambelang voorop. Dat getuigt van grote klasse!

Video: Lando Norris dolblij voor McLaren met 1-2 in Monza

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Emotionele Ricciardo bij Sky Sports na zege GP Italië

Emotionele Ricciardo bij Sky Sports na zege GP Italië

BMW M3 Crash Nordschleife

BMW M3 crasht na inhaalactie op de Nordschleife