in

Liberty Walk toont Ferrari 458 met LB Silhouette Works-bodykit

Liberty Walk is druk bezig om voor alle modellen een nieuwe Silhouette Works-bodykit te ontwikkelen. Eerder zagen we al video’s van de Nissan GT-R en Lamborghini Huracán met een bodykit zonder popnagels, en nu is er ook een video van de Ferrari 458 Italia.

De LB-Silhouette WORKS 458 GT vormt één geheel en heeft geen gepopnagelde overfenders meer. De full carbon variant kost ruim $52.000 en dit omvat niet eens de installatie van de kit. Laat staan de luchtvering, het nieuwe uitlaatsysteem en de Forgiato-velgen. Visueel krijgen kopers er wel een absolute racer voor terug.

De bodykit bevat een volledig nieuwe voorbumper inclusief splitter, dive planes en enorme luchtinlaten. Verder zijn er volledig nieuw ontwikkelde spatborden, side skirts, achterbumper en diffuser. Natuurlijk is het achteraanzicht van de Ferrari 458 bijzonder opvallend dankzij de GT-achtervleugel.

Welke van de drie Silhouette Works-uitvoeringen vinden jullie het gaafst? De GT-R, Huracán of deze 458?

Video: Ferrari 458 met LB Silhouette Works-bodykit

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De Tomaso Pantera LS7

Deze De Tomaso Pantera heeft een prachtig spruitstuk

vw-golf-gti-tcr

2021 VW Golf GTI TCR gespot op de Nürburgring