in

Huracán met Liberty Walk Silhouette Works-bodykit is dik

Net als voor de Nissan GT-R heeft de Liberty Walk ook voor de Lamborghini Huracán een Silhouette Works-bodykit ontwikkeld. Een nieuw pakket waarbij de bodykit één geheel vormt en niet meer bestaat uit gepopnagelde overfenders.

De Japanners introduceerden hun kit eind vorig jaar op SEMA en men heeft zich laten inspireren door de Aventador SVJ en Huracan GT3. Dit resulteerde in een enorm agressief ogende bodykit, die in de goedkoopste uitvoering $39,420 kost.

Zowel de voor- als achterspatborden van de Huracán zijn vervangen door brede exemplaren met ventilatieopeningen aan de achterkant. De nieuwe voorbumper combineert een grote splitter met twee verticale vinnen aan de uiteinden en een nieuwe ‘frunk’ behoort ook tot de bodykit. Tel daarbij op side skirts, een nieuwe diffuser en een grote achtervleugel die middels een haaienvin verbonden is aan de motorkap.

3:16 Speed was de eerste shop in Amerika die de Silhouette Works-bodykit op een Huracán installeerde, maar liet de nieuwe achterbumper achterwege. Niet omdat ze dat mooier vonden, of misschien ook wel, maar mede omdat er twee dikke turbochargers in de weg zaten.

De heren van 3:16, die we nog kennen van deze Lambo crash, vlogen hun gele monster speciaal voor de Burnyard Bash naar L.A. en dat gaf Larry Chen de mogelijkheid de auto te fotograferen en filmen.

Video: Huracán met Liberty Walk Silhouette Works-bodykit

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Jet Dragster

Dragster met straalmotor klokt kwart mijl in 5,90 sec

Porsche 993 GT2

72-jarige Hillclimb-coureur is klaar voor comeback met Porsche 993 ‘GT2’