in

M5 RingTaxi opgejaagd en eindigt in de vangrail

Zoals we recentelijk al zagen wordt de BMW M5 Ring Taxi weleens opgejaagd op de Nordschleife. Dat is te begrijpen, mensen willen zich graag meten aan iemand die beter is en de bestuurders van de M5 Ring Taxi behoren tot de meest ervaren op de Nordschleife.

Dat wil overigens niet zeggen dat ze een uitzonderingspositie hebben, Bridge To Gantry melde dat er een Porsche 911 GT2 kilometers lang op de bumper van de M5 Ring Taxi zat. Was deze taxichauffeur verstandig geweest dan was hij aan de kant gegaan en had hij de rode 911 GT2 voorbij gelaten, iets wat gebruikelijk is tijdens touristenfahrten. In plaats daarvan liet hij zich opjagen door het rode monster in zijn spiegel en na alle crash video’s weten we dat de Nordschleife geen plek is om je trots en ego de overhand te laten krijgen.

M5 Ring Taxi vs Porsche

Bij Brünnchen ging het uiteindelijk mis, voor de ogen van honderden toeschouwers liet de bestuurder van de M5 Ring Taxi zich verrassen en gleed de M5 met overstuur de vangrail in. De crash ziet er wat sullig uit maar reken maar dat beide auto’s aan het stampen waren.

Wat denk jij, had de taxichauffeur aan de kant moeten gaan of had de 911 GT2 niet zo moeten pushen? De video is inmiddels 60.000 keer bekeken en dat is sowieso geen goede reclame voor BMW!

Video: M5 Ringtaxi opgejaagd en eindigt in de vangrail

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

WTCC 2014 - Slecht Weekend Van Coronel in Argentinië

WTCC 2014 – Slecht Weekend Van Coronel in Argentinië

IndyCar 2014 - Mid-Ohio Highlights

IndyCar 2014 – Mid-Ohio Highlights