in

Magnus Walker’s nieuwste aanwinst; Porsche 964

Magnus Walker heeft een nieuwe aanwinst, de Urban Outlaw heeft een custom build Porsche 964 aan zijn toch al imposante collectie van 911’s toegevoegd. De auto is geheel aangepast naar zijn wensen en Jethro Bovingdom van DriveTribe zocht Magnus op in LA voor een rijtest.

Omdat de prijzen van klassieke Porsche’s momenteel door het dak gaan kiezen veel eigenaren ervoor om hun Porsche zo standaard mogelijk te houden met een lage kilometerstand, dat is namelijk beter voor eventuele doorverkoop. Magnus daarentegen probeert altijd zijn Porsche’s te personaliseren en dat maakt zijn collectie nou juist zo gaaf.

Hoewel alle panelen onder handen zijn genomen heeft Magnus wel geprobeerd om het 964 DNA zoveel mogelijk te behouden. Onderhuids zijn de wijzigingen wat extremer met instelbare KW Clubsport dempers, Brembo remmen en een 3.8-liter motor uit de 993 die is getuned naar 300 pk. Je moet ervan houden, maar ik vind het een geweldig mooie auto!

Video: Magnus Walker’s Porsche 964

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

20 jaar EuroNCAP crashtests

Euro NCAP bestaat 20 jaar, tijd voor een vergelijking

Lamborghini Huracán Performante op Imola

Lamborghini Huracán Performante op Imola