in

De goedkoopste Porsche Cayenne Turbo In de U.S.

Sommige YouTubers maken er een sport van om voor zo weinig mogelijk geld een premium model te kopen. Zo zagen we eerder al iemand die voor $3.750 een Mercedes-Benz S65 AMG kocht en zelfs iemand die een Mercedes-Benz C43 AMG had gevonden voor slechts $200.

Het is niet geheel risicoloos als je zo weinig geld betaald voor een ooit zeer prijzig model, maar soms moet je een gokje nemen en wie weet pakt het goed uit. Neem deze Porsche Cayenne Turbo uit 2004, met een prijs van $6.100 (€5.600) was dit de goedkoopste, rijdende, schadevrije Cayenne Turbo in de U.S. YouTuber Tyler Hoover heeft er in zes maanden tijd vervolgens 9,656 km mee gereden en geen enkel probleem gehad.

Hoover denkt dat dit te maken heeft met het feit dat de Cayenne Turbo door Porsche “overbuilt” is, zodat de auto de kracht van de 4.5-liter V8 biturbomotor kon weerstaan. Niet zo gek als je bedenkt dat hij 450 pk heeft.

Zouden jullie het aandurven om van dit soort premium modellen de goedkoopste op Marktplaats te kopen? Of heb je ervaring met dit soort koopjes, laat het ons weten met een reactie.

Video: Porsche Cayenne Turbo voor $6100

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

AWD Honda Civic

Dit is een AWD Honda Civic met 1.300 pk

Mark Webber doet auditie voor The Grand Tour