in

De goedkoopste Bentley Continental GT in de U.S.

Mechanische problemen kun je verwachten als je een auto koopt via een ongeziene veiling, vooral als de auto ver onder marktwaarde wordt verkocht. Tyler Hoover van Hoovies Garage kocht deze 2004 Bentley Continental GT voor slechts $ 27.700, terwijl de gemiddelde vraagprijs voor een Continental GT van 2004-2005 $48.000 is. Er moet dus een reden zijn waarom de Bentley voor zo weinig geld verkocht werd.

Om te beginnen hapert de motor en is er een kleine lijst aan niet-werkende elektronica. Daarnaast is er een gat van 10 jaar in de historie van de auto, de Bentley is geëxporteerd naar Finland en waarschijnlijk van daaruit naar Rusland vervoerd. Op de een of andere manier heeft de Continental GT na 10 jaar zijn weg teruggevonden naar de USA met een tellerstand van 72.000 kilometer, maar die is zo goed als zeker teruggedraaid.

Is dit een succesvolle aankoop van Tyler, of gaat hij voor duizenden dollars het schip in? Je ziet het in zijn video hieronder.

Video: De goedkoopste Bentley Continental GT in de US

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Walter Röhrl in de Audi Sport Quattro S1

Walter Röhrl in de Audi Sport Quattro S1

Ford Mustang GT350R vs 1966 CorteX Mustang

2017 Ford Shelby Mustang GT350R vs 1966 CorteX Mustang