in

Mashimarho G82 M4: maken of kraken?

Anderhalf jaar na zijn onthulling zijn veel liefhebbers nog steeds niet gewend aan de nieuwe snuit van de BMW G82 M4. Onderhuids schijnt de sportauto niets minder dan spectaculair te zijn, volgens kenner Chris Harris, maar ik zou hem vanwege zijn uiterlijk niet kopen.

Filmmaker Brandon Woyshnis filmde onlangs een G82 M4 die door shop Mashimarho is voorzien van flink wat nieuwe onderdelen. Zo is de BMW uitgerust met een nieuwe carbon splitter, side skirts, diffuser en kofferbakspoiler. De ophanging is voorzien van KW verlagingsveren waardoor de BBS RS-GT velgen netjes aansluiten in de wielkasten.

Onder de motorkap is een carbon veerpootbrug gemonteerd over de twin turbo zescilinder. Een FI Exhaust zorgt voor wat extra dB’s én vermogen dankzij de catback en nieuwe downpipe. Er zijn verder nog tal van kleine toevoegingen als titanium bouten, zwarte M4-logo’s en gespoten remklauwen.

Er is kortom een hoop geïnvesteerd in deze BMW M4 om de sportauto mooier en beter te maken. Is dat gelukt? Laat het ons weten in de comments!

Video: Mashimarho G82 M4

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi RS3 crash Nordschleife

Nederlander crasht met Audi RS3 op Nordschleife

Mitsubishi Lancer Evo Crash

Mitsubishi Lancer Evo probeert te zigzaggen door verkeer