in

Matt Farah test de Porsche Boxster van tuner Bisimoto

Nog geen week geleden zagen we een uitgebreide build breakdown van deze Bisimoto Porsche Boxster. Het Hoonigan-kanaal keek samen met de tuner naar alle aanpassingen die zijn gedaan aan deze twin turbo Boxster met centrale rijpositie. Het enige wat in die video ontbrak was een review van de auto, maar dat wordt nu opgelost door een One Take van Matt Farah.

Farah test de auto op het circuit, daar is hij tenslotte voor gebouwd en het eerste wat je opvalt is het geluid dat de creatie van Bisimoto produceert. De boxermotor is luid, de blow off valve sist als een hitsige slang en de banden schuren in de bochten tegen de binnenkant van de wielkasten aan.

De auto is nog in ontwikkeling en er zijn zeker wat verbeterpunten, maar Matt had het prima naar zijn zin in de Porsche. Bekijk zijn review hieronder.

Video: Bisimoto Porsche Boxster Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Slipstreamduel-Porsche-vs-Ford

Porsche en Ford vochten een heerlijk slipstreamduel uit op Le Mans

1.200-pk-Nissan-GT-R-wint-Simola-Hillclimb-2018

1.200 pk Nissan GT-R wint Simola Hillclimb 2018