in

Max Verstappen Interview Abu Dhabi Grand Prix 2023

Er was geen vuiltje aan de lucht voor Max Verstappen in de Grand Prix van Abu Dhabi. Hoewel hij geen long runs had gedaan in de vrije training, kon Verstappen na de eerste ronde rustig in zijn ritme komen en geleidelijk het gat met Charles Leclerc vergroten. Zijn negentiende zege van het seizoen was na 58 ronden dan ook een feit.

Bij Sky Sports blikt Max kort terug op het seizoen en wat hij geleerd heeft. Volgens Verstappen wordt hij steeds beter in het begrijpen van de afstelling en zorgt ervaring ervoor dat hij minder fouten maakt op de baan. Consistentie is iets wat hij erg belangrijk vindt en dat is in 2023 nog beter geworden.

De komende weken gaat Verstappen even helemaal niets doen om tot rust te komen, zoals hij aan Alonso vertelde, maar na de feestdagen zal hij zich weer focussen op de start; 2 maart 2024 in Bahrein.

Video: Max Verstappen Interview Abu Dhabi Grand Prix 2023

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Horner na GP Abu Dhabi

Horner na GP Abu Dhabi: “RB19 gaat de geschiedenisboeken in”

Koenigsegg Jesko Record Gotland Ring

Koenigsegg Jesko verbreekt ronderecord Gotland Ring