in

Max Verstappen wint drie prijzen tijdens het FIA prijzengala

Tijdens het FIA prijzengala heeft Max Verstappen maar liefst drie prijzen in de wacht gesleept. Van één waren we allemaal al op de hoogte, zijn inhaalactie op Felipe Nasr tijdens de Grand Prix van België. Dat hij ook gekozen werd tot “Rookie van het jaar” zal niemand verbaast hebben. Maar waar Max zelf het meest verbaast over was is zijn prijs voor “Persoonlijkheid van het Jaar”.

“Ik weet niet waarom ik die titel heb gekregen, maar het is fijn om te weten dat de media mij zo erkennen” aldus Max. Dat Max Verstappen deze prijs kreeg in plaats van grootheden als Lewis Hamilton en Sebastian Vettel komt voor sommige misschien als een verassing, maar de jonge Nederlander is vaak veel uitgesprokener en neemt tot dusver geen blad voor de mond. Al moeten we eerlijk zeggen dat Vettel de prijs ook wel had verdiend, gezien zijn hilarische uitspraken dit seizoen.

Video: Interview met Max Verstappen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Alonso droomt van een overwinning

Formule 1 2015 – Official Season Highlights

Honda Civic type-R

Honda Civic Type R, Honda Touring Car en Honda MotoGP bike in 360 graden video