in

McLaren 600LT getest op Hungaroring

Henry Catchpole kreeg de kans om de nieuwe Mclaren 600LT op het circuit te testen in Hongarije. Wil je weten hoe deze LT-versie rijdt van Mclaren’s schitterende 570S, dan moet je deze review zeker bekijken.

McLaren’s nieuwste Longtail is 74mm langer dan de 570S waarop hij gebaseerd is en de carrosserie is op bepaalde punten opnieuw vormgegeven om meer downforce te genereren. Er is tevens meer koolstofvezel gebruikt en samen met de aluminium dubbele wishbone-ophanging en een lichtgewicht remsysteem is het gewicht met 96 kg afgenomen tot 1.247 kg.

Dankzij verbeterde koeling en minder tegendruk door het kortere uitlaatsysteem produceert de 3.8-liter twin turbo V8-motor nu 600 pk en 620 Nm koppel. Naast deze extra kracht beschikt de Longtail over scherpere besturing, fellere gasrespons en Pirelli Trofeo R-banden.

Video: McLaren 600LT getest op Hungaroring

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW M3 Competition vs Tesla Model 3 Performance

M3 Competition vs Model 3 Performance

Porsche 991 GT3 Crash Zandvoort

Porsche 991 GT3 kust de vangrail op Zandvoort