in

McLaren MP4-29 Details

Het McLaren F1 Team heeft als eerste Formule 1 team haar nieuwe wapen voor 2014 onthuld. In de fabriek in Woking werd de nieuwe McLaren MP4-29 gepresenteerd, waarmee Jenson Button en Kevin Magnussen hopen komend jaar voor overwinningen mee te kunnen doen. Zoals verwacht heeft ook McLaren de nu al beruchte ‘Miereneterneus’.

De kleurstelling van de auto is sober grijs, vanwege het vertrek van titelsponsor Vodafone is de kleur rood verdwenen. Het zal dus nog lastig worden om de McLaren en Mercedes auto’s uit elkaar te houden, wat dat betreft was het mooier geweest als McLaren had gekozen voor het traditionele Oranje.

Het seizoen 2013 verliep zeer teleurstellend voor de Britse renstal uit Woking: er werd geen enkel podiumresultaat gescoord. Teambaas Martin Whitmarsh werd daarvan het slachtoffer en moet het veld ruimen, hij wordt waarschijnlijk vervangen door Sam Michael en wellicht door Ross Brawn.

Op dit moment zijn er enkel foto’s beschikbaar van de McLaren MP4-29, we verwachten dat hier later vandaag nog video’s van komen.

Official Launch Video

Technische Details McLaren MP4-29

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Petrolicious - Lancia Flaminia Super Sport

Petrolicious – Lancia Flaminia Super Sport

Chris Harris Test Super Sedans Back to Back

Chris Harris test supersedans back to back