in

McLaren Senna voluit op de Nürburgring

Wat valt er nog over deze video te zeggen? Zonder twijfel de meest extreme onboard video van een McLaren Senna rond de Nürburgring.

Volgens Misha Charoudin, die op de passagiersstoel zat, is de eigenaar van deze Senna een enthousiaste amateurcoureur die nog niet heel veel ervaring heeft met de Nürburgring Nordschleife. Desondanks knalt hij aardig hard over de beroemde Noordlus, met een BTG tijd van iets meer dan 7 minuten.

De in British Racing Green gespoten McLaren Senna beschikt volgens Misha over meer downforce dan de Porsche 911 GT2 RS MR, die momenteel het ronderecord in handen heeft. Daarentegen heeft de door Manthey Racing aangepast 911 meer mechanische grip.

We zouden McLaren graag een officiële aanval zien doen op het ronderecord met de Senna, maar aangezien de Britse fabrikant niet meedoet aan deze strijd komt deze video vooralsnog het dichtst in de buurt.

Video: McLaren Senna voluit op de Nürburgring

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Indycar Grand PRix of Indy Highlights

IndyCar 2020 – Grand Prix of Indy Highlights

Alex Albon reageert op crash met Lewis Hamilton

Alex Albon reageert op crash met Lewis Hamilton